Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Particibaan B.V.

Veraartlaan 4
0702042077

Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt.

Particibaan is zeer gespecialiseerd op het gebied van Social Return On Investment (SROI). Wij beschikken over een brede dienstverlening. U kunt tevens werk bij ons uitbesteden i.h.k.v. SROI.

Onze missie is om alle kandidaten duurzaam te ontwikkelen en aan een baan te helpen met optimale begeleiding. Als Particibaan creëren wij tevens vaste vacatures bij organisaties, in het kader van de Wet Banenafspraak. Particibaan heeft verscheidene vacatures die door opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de overheid exclusief bij ons zijn uitgezet. Alle vacatures die bij ons zijn uitgezet hebben een uitzicht op een vast dienstverband.

Elke dag zetten wij ons in om de talenten en kwaliteiten van de kandidaten te benutten zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren in een organisatie. Meedoen in plaats van aan de kant staan. Potentieel volledig benutten en op eigen benen staan.

Stichting BBOZ

Roggeveenstraat 191
070-3615990

Stichting BuurtBeheer en Ontwikkeling Zeeheldenkwartier is een bijzonder onderhoudsbedrijf. Het doel van BBOZ is het leveren van duurzame, echte banen aan mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door met rond de 30 mensen, veelal in de semi-openbare ruimte maar ook binnen aan het werk te zijn.

Wij werken voor gemeentelijke opdrachtgevers en marktpartijen als woningbouwcorporaties, (kinderopvang)stichtingen, bedrijven of particulieren. BBOZ maakt en houdt schoon, ruimt op, verwijdert onkruid, onderhoudt achterpaden en groen, schildert, verhuist, houdt toezicht, repareert, sloopt, voert af, levert hand- en spandiensten en verduurzaamt woningen met kleine energiebesparende maatregelen.

BBOZ is altijd op zoek naar nieuw en ander werk om onze medewerkers kennis te laten maken met nieuwe dingen en om ze in de gelegenheid te stellen dingen te leren die ze in hun verdere carrière en leven kunnen gebruiken.

Ook exploiteren we Kinderboerderij ’t Beestenspul in de Tivolistraat, een verborgen stukje groen en buitenleven midden in de stad.

U-Stal

Floridadreeg 112
030-2734450

U-Stal is primair werkgever voor ruim 150 mensen, veelal aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Mensen die fietsenstallingen en fietsendepots beheren, ondersteunen bij de fietshandhaving, diverse winkels runnen (nieuwe/2e hands fietsen en wasserette), fietsen recyclen, administratieve diensten verrichten plus tal van beheer- en onderhoudswerkzaamheden verrichten ook in de openbare ruimte.

U-Stal is altijd gericht op state-of-the-art (fietsparkeer) oplossingen voor haar klanten en op ontwikkeling van haar medewerkers. Doorstroom voor medewerkers wordt in- en extern actief ingezet om medewerkers zo duurzaam mogelijk verder te brengen op de arbeidsmarkt. Daarmee creëren we weer plekken voor nieuwe medewerkers. Als medewerkers naar wederzijdse tevredenheid op hun plek zitten, dan volgt een vaste aanstelling. Als iemand niet op zijn plek zit weet U-Stal waar in de stad of regio mensen beter tot hun recht komen.

U-Stal heeft vestigingen in Amersfoort, Delft, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en Zoetermeer. Daarnaast levert U-Stal fietsparkeer(management) diensten aan de gemeenten Breda, Dordrecht, Haarlem en Hilversum, dikwijls i.s.m. CROW-Fietsberaad. U-Stal is PSO 30+ gecertificeerd.

Van Gils Automotive

Spiegelstraat
06-46376191

Met Van Gils Automotive werken we aan een duurzame en circulaire economie binnen de automotive branche. Denk hierbij aan producthergebruik en materiaal recycling. Als voorbeeld heeft het hergebruiken van een origineel gebruikt portier een CO2 besparing van 86% en van een voertuig wordt meer dan 98% gerecycled.

Voor de omliggende gemeentes verzorgen wij Werk Ontwikkeling Trajecten voor mensen met verschillende afstanden. Maatwerk en aandacht zijn onze kenmerken. Binnen ons bedrijf werken wijzelf ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden in combinatie met onze kundige medewerker en hun ervaring maken ons een betrouwbare en professionele partner.