U-Stal

Even voorstellen

U-Stal is primair werkgever voor ruim 150 mensen, veelal aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Mensen die fietsenstallingen en fietsendepots beheren, ondersteunen bij de fietshandhaving, diverse winkels runnen (nieuwe/2e hands fietsen en wasserette), fietsen recyclen, administratieve diensten verrichten plus tal van beheer- en onderhoudswerkzaamheden verrichten ook in de openbare ruimte.

U-Stal is altijd gericht op state-of-the-art (fietsparkeer) oplossingen voor haar klanten en op ontwikkeling van haar medewerkers. Doorstroom voor medewerkers wordt in- en extern actief ingezet om medewerkers zo duurzaam mogelijk verder te brengen op de arbeidsmarkt. Daarmee creƫren we weer plekken voor nieuwe medewerkers. Als medewerkers naar wederzijdse tevredenheid op hun plek zitten, dan volgt een vaste aanstelling. Als iemand niet op zijn plek zit weet U-Stal waar in de stad of regio mensen beter tot hun recht komen.

U-Stal heeft vestigingen in Amersfoort, Delft, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en Zoetermeer. Daarnaast levert U-Stal fietsparkeer(management) diensten aan de gemeenten Breda, Dordrecht, Haarlem en Hilversum, dikwijls i.s.m. CROW-Fietsberaad. U-Stal is PSO 30+ gecertificeerd.

Deze impact maakt dit bedrijf

Werk en dus inkomen, werkervaring, scholing en opleiding.

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

U-Stal

Organisatievorm

Stichting

Opgericht in

1986

Gevestigd te

Delft, Zoetermeer

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

U-Stal

Contactpersoon

Pieter Mosterd

Telefoon

030-2734450

Adres

Floridadreeg 112

Postcode / Plaats

3565 AM Utrecht

E-mail

info@u-stal.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE