Particibaan B.V.

Even voorstellen

Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt.

Particibaan is zeer gespecialiseerd op het gebied van Social Return On Investment (SROI). Wij beschikken over een brede dienstverlening. U kunt tevens werk bij ons uitbesteden i.h.k.v. SROI.

Onze missie is om alle kandidaten duurzaam te ontwikkelen en aan een baan te helpen met optimale begeleiding. Als Particibaan creëren wij tevens vaste vacatures bij organisaties, in het kader van de Wet Banenafspraak. Particibaan heeft verscheidene vacatures die door opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de overheid exclusief bij ons zijn uitgezet. Alle vacatures die bij ons zijn uitgezet hebben een uitzicht op een vast dienstverband.

Elke dag zetten wij ons in om de talenten en kwaliteiten van de kandidaten te benutten zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren in een organisatie. Meedoen in plaats van aan de kant staan. Potentieel volledig benutten en op eigen benen staan.

Deze impact maakt dit bedrijf

Wij beschikken over een grote sociale kaart en diverse partners (providerboog), die zich ook ontfermen over de doelgroep, waaronder psychologen, maatschappelijk werkers, schuldhulpverleners, interculturele professionals, buurthuizen, sportscholen etc. Wij hebben veel aandacht voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de deelnemers. Dit brengen wij in kaart voor iedere inwoner middels de ZRM-leefgebieden in kaart, zodat we onze impact voor de doelgroep zoveel mogelijk kunnen realiseren.

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Particibaan B.V.

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2014

Gevestigd te

Rijswijk, Rotterdam, Schiedam

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Particibaan B.V.

Contactpersoon

J. Khamkhami

Telefoon

0702042077

Adres

Veraartlaan 4

Postcode / Plaats

2288GM 2288GM

E-mail

j.khamkhami@particibaan.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE