Van Gils Automotive

Even voorstellen

Met Van Gils Automotive werken we aan een duurzame en circulaire economie binnen de automotive branche. Denk hierbij aan producthergebruik en materiaal recycling. Als voorbeeld heeft het hergebruiken van een origineel gebruikt portier een CO2 besparing van 86% en van een voertuig wordt meer dan 98% gerecycled.

Voor de omliggende gemeentes verzorgen wij Werk Ontwikkeling Trajecten voor mensen met verschillende afstanden. Maatwerk en aandacht zijn onze kenmerken. Binnen ons bedrijf werken wijzelf ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden in combinatie met onze kundige medewerker en hun ervaring maken ons een betrouwbare en professionele partner.

Deze impact maakt dit bedrijf

Met onze Werk Ontwikkeling Trajecten helpen we mensen hun plek in de maatschappij te verbeteren of weer terug terug te vinden.

Circulaire economie: Waarom iets maken wat er al is?

Hergebruik van producten staat hoog op de ladder van Lansink. Door het toepassen van hergebruik binnen de automotive branche besparen we veel grondstoffen en energie. Met materiaalrecycling zorgen we ervoor dat afvalstoffen weer grondstoffen worden. Er is maar een aarde, laten we hier dan ook zuinig op zijn!

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Van Gils Automotive

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

1972

Gevestigd te

Pijnacker-Nootdorp

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

Van Gils Automotive

Contactpersoon

Patrick van Gils

Telefoon

06-46376191

Adres

Spiegelstraat

Postcode / Plaats

2631RS Nootdorp

E-mail

patrick@vangilsautomotive.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE