Stichting BBOZ

Even voorstellen

Stichting BuurtBeheer en Ontwikkeling Zeeheldenkwartier is een bijzonder onderhoudsbedrijf. Het doel van BBOZ is het leveren van duurzame, echte banen aan mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door met rond de 30 mensen, veelal in de semi-openbare ruimte maar ook binnen aan het werk te zijn.

Wij werken voor gemeentelijke opdrachtgevers en marktpartijen als woningbouwcorporaties, (kinderopvang)stichtingen, bedrijven of particulieren. BBOZ maakt en houdt schoon, ruimt op, verwijdert onkruid, onderhoudt achterpaden en groen, schildert, verhuist, houdt toezicht, repareert, sloopt, voert af, levert hand- en spandiensten en verduurzaamt woningen met kleine energiebesparende maatregelen.

BBOZ is altijd op zoek naar nieuw en ander werk om onze medewerkers kennis te laten maken met nieuwe dingen en om ze in de gelegenheid te stellen dingen te leren die ze in hun verdere carrière en leven kunnen gebruiken.

Ook exploiteren we Kinderboerderij ’t Beestenspul in de Tivolistraat, een verborgen stukje groen en buitenleven midden in de stad.

Deze impact maakt dit bedrijf

BBOZ helpt om onze mooie buurt, stad en regio leefbaar en schoon te houden door zo flexibel en snel als mogelijk iedere vraag of opdracht die bij ons terecht komt uit te voeren.

Wij zetten in op duurzame dienstverbanden en samenwerkingsovereenkomsten en doen heel hard ons best op het gebied van taal- en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Stichting BBOZ

Organisatievorm

Stichting

Opgericht in

1996

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Stichting BBOZ

Contactpersoon

Tijmen Van Schie

Telefoon

070-3615990

Adres

Roggeveenstraat 191

Postcode / Plaats

2518TN Den Haag

E-mail

info@bboz.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE