Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Ander Hout

Lotsweg 10A
0683486689

Wij dragen bij aan een duurzamere wereld en bieden perspectief aan mensen. We werken met vakmensen en collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen een plek te bieden in ons bedrijf krijgen zij weer ruimte en perspectief op de reguliere arbeidsmarkt.

Met Ander Hout hergebruiken wij voornamelijk sloophout en historische bouwmaterialen als grondstof voor onze eindproducten. Met onze vakmanschap, liefde en aandacht zorgen wij ervoor dat deze unieke materialen weer voor de komende 100 jaar bruikbaar zijn.

Wij zijn actief op twee manieren:

1) Op maat gemaakte meubelen, inrichtingselementen en aankleding
2) Productiewerk

 

Biesieklette Holding BV

Heeswijkplein 86-87
0703942211

Biesieklette is sinds de oprichting een sociaal-maatschappelijke onderneming. Onze bestaande en nieuwe activiteiten moeten passen bij onze missie, zodat de organisatie herkenbaar is en blijft voor onze omgeving, onzeklanten, onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Je kent ons vast als beheerder en exploitant van bewaakte stallingen, maar waarschijnlijk ook als verhuurder van strandrolstoelen. Maar wist je dat Biesieklette meer is en doet dan diensten rondom tweewielers? Wij creëren werkgelegenheid en begeleiden mensen bij het vinden van werk.

Missie:
‘Het bieden van passende arbeid aan en het begeleiden van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot dearbeidsmarkt door het bedrijfsmatig exploiteren van fietsenstallingen en aanbieden van verwante diensten en producten waar de mens centraal staat.’

Brute Bonen & De Haagsche Cacaofabriek

Zodiakplein 90

 

Brute Bonen is een ambachtelijke koffiebranderij

gevestigd in de Binckhorst in Den Haag en gestart uit liefde voor smaak. We leveren versgebrande koffie aan kantoren, horeca en consument. Iedere week branden we de koffie, waarna we het direct versturen.

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering. Onze koffie komt uit een koffiebos en dat zorgt ervoor dat onze koffie nog lekkerder smaakt! Wanneer je een kop koffie van Brute Bonen drinkt: dan maak je de wereld een stukje groener. Verder helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan, zodat ook zij mee kunnen doen.

De Haagsche Cacaofabriek maakt eigenzinnige chocolade

Van cacaoboon tot reep in eigen huis, handgemaakt in Den Haag. Sociaal en klimaatpositief. Wij kopen onze bonen alleen in in bij boeren waarmee we een persoonlijke en eerlijke relatie hebben, want we willen een zo eerlijk mogelijk product maken en verkopen! Alle ingrediënten die we gebruiken zijn duurzaam en biologisch.

We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren en bekijken iedere stap in in ons proces zo zorgvuldig mogelijk. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld cacaoschillen en zijn onze verpakkingen biologisch afbreekbaar.

Verder stellen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat om bij ons in het bedrijf te werken.

DAAT B.V.

Noorwegenstraat 6
06-11094744

Onze missie is het optimaliseren van de informatievoorziening van organisaties zodat deze kunnen excelleren in hun vakgebied.

Dit doen wij door het kwalitatief verzamelen, structureren en visualiseren van data. Wij staan voor hoge maatschappelijke betrokkenheid, mede door het opleiden en inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen de organisatie DAAT hebben wij twee takken van sport; data gedreven werken en sociaal bijdragen. Vanuit DAAT zijn wij primair bezig met data gedreven werken.

Wij zijn goed in IT vraagstukken waarbij wij ons gespecialiseerd hebben op data. Denk daarbij aan het stroomlijnen van datastromen binnen een organisatie met verschillende systemen en domeinen naar een centraal dashboard of een database.