Brute Bonen & De Haagsche Cacaofabriek

Even voorstellen

 

Brute Bonen is een ambachtelijke koffiebranderij

gevestigd in de Binckhorst in Den Haag en gestart uit liefde voor smaak. We leveren versgebrande koffie aan kantoren, horeca en consument. Iedere week branden we de koffie, waarna we het direct versturen.

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering. Onze koffie komt uit een koffiebos en dat zorgt ervoor dat onze koffie nog lekkerder smaakt! Wanneer je een kop koffie van Brute Bonen drinkt: dan maak je de wereld een stukje groener. Verder helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan, zodat ook zij mee kunnen doen.

De Haagsche Cacaofabriek maakt eigenzinnige chocolade

Van cacaoboon tot reep in eigen huis, handgemaakt in Den Haag. Sociaal en klimaatpositief. Wij kopen onze bonen alleen in in bij boeren waarmee we een persoonlijke en eerlijke relatie hebben, want we willen een zo eerlijk mogelijk product maken en verkopen! Alle ingrediƫnten die we gebruiken zijn duurzaam en biologisch.

We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren en bekijken iedere stap in in ons proces zo zorgvuldig mogelijk. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld cacaoschillen en zijn onze verpakkingen biologisch afbreekbaar.

Verder stellen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat om bij ons in het bedrijf te werken.

Deze impact maakt dit bedrijf

– Door uitsluitend te werken met koffie uit koffiebossen werken we aan een groenere planeet. Met ieder kopje koffie halen we meer CO2 uit de lucht dan we uitstoten, dragen we bij aan biodiversiteit en versterken we de boer door verschillende bronnen van inkomen.
– We bieden iedereen een kans op een arbeidsplaats, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt spelen een belangrijke rol in ons team.

Branche

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Brute Bonen & De Haagsche Cacaofabriek

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2020

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Brute Bonen & De Haagsche Cacaofabriek

Contactpersoon

Jop Brocker

Adres

Zodiakplein 90

Postcode / Plaats

2516CD Den Haag

E-mail

info@brutebonen.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE