Biesieklette Holding BV

Even voorstellen

Biesieklette is sinds de oprichting een sociaal-maatschappelijke onderneming. Onze bestaande en nieuwe activiteiten moeten passen bij onze missie, zodat de organisatie herkenbaar is en blijft voor onze omgeving, onzeklanten, onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Je kent ons vast als beheerder en exploitant van bewaakte stallingen, maar waarschijnlijk ook als verhuurder van strandrolstoelen. Maar wist je dat Biesieklette meer is en doet dan diensten rondom tweewielers? Wij creëren werkgelegenheid en begeleiden mensen bij het vinden van werk.

Missie:
‘Het bieden van passende arbeid aan en het begeleiden van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot dearbeidsmarkt door het bedrijfsmatig exploiteren van fietsenstallingen en aanbieden van verwante diensten en producten waar de mens centraal staat.’

Deze impact maakt dit bedrijf

Visie:
‘Mens en fiets, dat is waar het bij Biesieklette om draait. Wij beheren fietsenstallingen met bijbehorende producten en diensten, zoals verhuur van fietsen en strandrolstoelen. Het bijzondere is dat dit werk wordt gedaan door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

We begeleiden onze medewerkers en
coachen hen in hun ontwikkeling. Zo doen zij opnieuw ervaring op met werken, ontwikkelen nieuwe competenties en kunnen waar mogelijk doorstromen naar een reguliere baan.’

Impact gebied

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Biesieklette Holding BV

Organisatievorm

Stichting

Opgericht in

1983

Gevestigd te

Den Haag, Zoetermeer, Maassluis, Schiedam

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Biesieklette Holding BV

Contactpersoon

Telefoon

0703942211

Adres

Heeswijkplein 86-87

Postcode / Plaats

2531 HG Den Haag

E-mail

contact@biesieklette.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE