Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Biesieklette Holding BV

Heeswijkplein 86-87
0703942211

Biesieklette is sinds de oprichting een sociaal-maatschappelijke onderneming. Onze bestaande en nieuwe activiteiten moeten passen bij onze missie, zodat de organisatie herkenbaar is en blijft voor onze omgeving, onzeklanten, onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Je kent ons vast als beheerder en exploitant van bewaakte stallingen, maar waarschijnlijk ook als verhuurder van strandrolstoelen. Maar wist je dat Biesieklette meer is en doet dan diensten rondom tweewielers? Wij creëren werkgelegenheid en begeleiden mensen bij het vinden van werk.

Missie:
‘Het bieden van passende arbeid aan en het begeleiden van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot dearbeidsmarkt door het bedrijfsmatig exploiteren van fietsenstallingen en aanbieden van verwante diensten en producten waar de mens centraal staat.’

GoedDoen – Iedereen telt mee

Saturnusstraat 47
+31 6 301 354 47

GoedDoen is een sociale onderneming die praktische en repeterende werkzaamheden uitvoert voor haar opdrachtgevers, zoals legionellacontroles, het installeren van energiebesparende maatregelen en het geven van energieadvies.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door zij-instromers, oftewel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betreft iedereen die door omstandigheden werkzoekend is. GoedDoen zoekt passend werk dat aansluit bij de kwaliteiten van deze medewerkers. Al onze kandidaten krijgen de begeleiding die ze nodig hebben, terwijl onze opdrachtgevers profiteren van gemotiveerde medewerkers.

Door samen te werken met GoedDoen, wordt er bij gedragen aan maatschappelijke betrokkenheid en inclusie. Opdrachtnemers krijgen niet alleen betrouwbare en professionele service, maar ondersteunen ook een initiatief dat zich inzet voor een betere toekomst voor iedereen.

Groenperspectief, onderdeel van Weverling Groenproviders

Boomaweg 27A
0174-243665

 

Weverling heeft in 2018 de sociale onderneming Groenperspectief opgericht: mensen ontwikkelen en de buitenruimte optimaal verzorgen. We combineren hierbij het vakmanschap van een groenvoorziener met het sociale aspect van een re-integratieprogramma.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt brengen we in het groen: beiden komen daardoor tot bloei. We maken daarmee maatschappelijke impact en dat is belangrijk. We combineren groenonderhoud met het bieden van kansengelijkheid voor mensen die vallen onder de Participatiewet.

Groenperspectief is gecertificeerd met een PSO 30+ certificaat van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. We werken samen met gemeente Den Haag en gemeente Westland om mensen in te laten stromen, maar bijvoorbeeld ook met praktijkscholen.

JobKans

Park Hoornwijck 2 b
0630373471

JobKans is een toegewijde organisatie die zich inzet voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is om kansen te creëren voor mensen die willen werken maar extra ondersteuning nodig hebben. We geloven dat iedereen recht heeft op een plek in het arbeidsproces.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We werken nauw samen met werkzoekenden om hun vaardigheden en motivatie te begrijpen, en vervolgens begeleiden we hen bij het vinden van een baan die echt bij hen past.

Daarnaast werken we nauw samen met werkgevers om hen te helpen gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers te vinden. We begrijpen dat de arbeidsmarkt uitdagend kan zijn, en daarom bieden we innovatieve oplossingen en kansen op het gebied van recruitment en personeelsbeleid.

Onze focus ligt op duurzame inzetbaarheid. We willen niet alleen helpen bij het invullen van vacatures, maar ook bijdragen aan een langdurige en vruchtbare samenwerking tussen werkgevers en werknemers. Bij JobKans geloven we dat iedereen de kans verdient om zijn of haar carrière te ontwikkelen en te groeien, en we zijn vastbesloten om die kansen te bieden. Samen kunnen we een inclusievere en productievere arbeidsmarkt creëren.