GoedDoen – Iedereen telt mee

Even voorstellen

GoedDoen is een sociale onderneming die praktische en repeterende werkzaamheden uitvoert voor haar opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan legionella controles, installeren van energiebesparende maatregelen en energieadvies.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door “zij instromers” ook wel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt genoemd. Dat is iedereen die door omstandigheden werkzoekend is. GoedDoen zoekt passend werk dat past bij de kwaliteiten van deze medewerkers. Al onze kandidaten krijgen de passende begeleiding die ze nodig hebben en onze opdrachtgevers de beschikking over gemotiveerde medewerkers.

Deze impact maakt dit bedrijf

GoedDoen creëert maatschappelijke impact door werkgelegenheid te bieden aan zij-instromers, die vaak worden geconfronteerd met belemmeringen op de arbeidsmarkt. Deze inclusieve aanpak vergroot niet alleen de kans op werk voor kwetsbare groepen, maar biedt hen ook de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en een duurzame plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen. Zij instromers komen in dienst bij GoedDoen. Dit zorgt voor meer stabiliteit en zekerheid voor mensen uit deze doelgroep.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

GoedDoen – Iedereen telt mee

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2024

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

GoedDoen – Iedereen telt mee

Contactpersoon

Ivar Koemans

Telefoon

+31 6 301 354 47

Adres

Saturnusstraat 47

Postcode / Plaats

2516 AE Den Haag

E-mail

info@goed-doen.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE