Groenperspectief, onderdeel van Weverling Groenproviders

Even voorstellen

 

Weverling heeft in 2018 de sociale onderneming Groenperspectief opgericht: mensen ontwikkelen en de buitenruimte optimaal verzorgen. We combineren hierbij het vakmanschap van een groenvoorziener met het sociale aspect van een re-integratieprogramma.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt brengen we in het groen: beiden komen daardoor tot bloei. We maken daarmee maatschappelijke impact en dat is belangrijk. We combineren groenonderhoud met het bieden van kansengelijkheid voor mensen die vallen onder de Participatiewet.

Groenperspectief is gecertificeerd met een PSO 30+ certificaat van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. We werken samen met gemeente Den Haag en gemeente Westland om mensen in te laten stromen, maar bijvoorbeeld ook met praktijkscholen.

Deze impact maakt dit bedrijf

We maken maatschappelijke impact door het combineren van het groenonderhoud met het bieden van kansengelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij participeren in de werkmaatschappij en krijgen weer het gevoel ergens bij te horen. Ze worden ‘gezien’.

Branche

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Groenperspectief, onderdeel van Weverling Groenproviders

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2018

Gevestigd te

Alphen aan den Rijn, Den Haag, Westland Midden Delfland, Rotterdam

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Groenperspectief, onderdeel van Weverling Groenproviders

Contactpersoon

Menno Weverling

Telefoon

0174-243665

Adres

Boomaweg 27A

Postcode / Plaats

2681 RH Monster

E-mail

mweverling@weverling.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE