Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

DUTCH’N DECENT B.V.

Televisiestraat 2
0707113098

DUTCH’N DECENT ontwerpt, produceert, koopt, levert en beheert bedrijfskleding in de breedste zin van het woord. De nadruk ligt op het inzetten van ecologische stoffen voor ‘corporate fashion’ gebruik, maar vanwege one stop shopping draaien wij onze MVO hand ook niet om voor technische kleding.

Wij zijn sterk in het bedenken van het juiste kledingconcept voor welke organisatie dan ook. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander wat kleding voor je kan doen. Mooie kleding, maakt je trots op je bedrijf!

Of het nu gaat om een hippe casual kledinglijn, representatieve bedrijfskleding of een combinatie van beide. Wij maken het mogelijk en zetten daarbij de klantwens centraal. Zo maken we onder andere bedrijfskleding voor hotels, scholen, beveiliging, chauffeurs en nog veel meer.

i-did

Televisiestraat 2H
06 83 91 60 22

i-did is een van de koplopers van het sociaal ondernemerschap in Nederland. In onze sociale en duurzame productie-ateliers bieden wij werkervaring aan vrouwen en mannen, die na langere tijd werkloos te zijn geweest, weer de arbeidsmarkt willen betreden.

Door middel van coaching en begeleiding stomen wij deze mannen en vrouwen klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Bij id-did werken we vanuit vertrouwen en vrijheid. Een plek waar we aandacht hebben voor elkaar en voor de producten die we maken.

In de i-did Factory verwerken we afgedankte bedrijfskleding en textiel overschotten tot prachtig nieuw design vilt. In onze i-did ateliers (Utrecht en Den Haag) maken we van dit vilt verschillende mooie eindproducten. Op deze manier wordt textielafval op een creatieve manier hergebruikt en geven we mensen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. i-did werkt voornamelijk business-to-business en heeft eerder gewerkt met KLM, IKEA, Efteling & Heineken.

Kringloop Den Haag

De Bruyn Kopsstraat 2a
070-3351155

Kringloop Den Haag is opgericht in 1992. Het bedrijf, dat aanvankelijk Kringloop de Oase heette, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote, professionele organisatie met acht vestigingen in en om Den Haag.

We hebben vijftien vrachtwagens tot onze beschikking voor het ophalen en leveren van goederen. Binnen onze organisatie helpen meer dan driehonderd werknemers dagelijks mee uw oude spullen een tweede leven te bieden.

Zo’n 95 procent van onze medewerkers is doorgegroeid vanuit een re-integratiebaan. Want Kringloop Den Haag geeft niet alleen uw goederen, maar vooral mensen een tweede kans.

Social Capital

korte poten 5

Met Social Capital hebben we een droom namelijk voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke betaalde baan.

Social Capital is een jong en ambitieus bedrijf, ontstaan vanuit een gedeelde visie van HEINEKEN Nederland en twee sociale ondernemingen die elkaar aanvullen: Happy Tosti en Milieuwerk. Het is onze gezamenlijke ambitie om op een vernieuwende wijze bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt door mensen met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking aan een betaalde baan te helpen.

Samen met een horecapartner zoeken we naar werkzaamheden die passen bij de kwaliteiten en vaardigheden van onze mensen. Door middel van jobcarving en social outsourcing helpen wij de werkprocessen binnen jouw bedrijf aan te passen, zodat onze medewerkers altijd meerwaarde opleveren.

We zoeken naar partners die onze visie delen, met ons willen verbinden en gezamenlijk maatschappelijke impact willen maken.