DUTCH’N DECENT B.V.

Even voorstellen

DUTCH’N DECENT ontwerpt, produceert, koopt, levert en beheert bedrijfskleding in de breedste zin van het woord. De nadruk ligt op het inzetten van ecologische stoffen voor ‘corporate fashion’ gebruik, maar vanwege one stop shopping draaien wij onze MVO hand ook niet om voor technische kleding.

Wij zijn sterk in het bedenken van het juiste kledingconcept voor welke organisatie dan ook. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander wat kleding voor je kan doen. Mooie kleding, maakt je trots op je bedrijf!

Of het nu gaat om een hippe casual kledinglijn, representatieve bedrijfskleding of een combinatie van beide. Wij maken het mogelijk en zetten daarbij de klantwens centraal. Zo maken we onder andere bedrijfskleding voor hotels, scholen, beveiliging, chauffeurs en nog veel meer.

Deze impact maakt dit bedrijf

Door gebruik te maken van stoffen en leveranciers die inzetten op; biologisch Fairtrade katoen, herwonnen polyester, planten van bomen voor het spinnen van garens en we recyclen de stoffen verlagen we zichtbaar onze ecologische footprint. Bijvoorbeeld: in 1 kostuum van ons gebruiken wij 45 gerecyclede plastic flessen. Daarnaast bestaat ons team voor meer dan 30% uit collega’s die net wat meer aandacht nodig hebben dan standaard.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

DUTCH’N DECENT B.V.

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2015

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

DUTCH’N DECENT B.V.

Contactpersoon

Corné Baldwin

Telefoon

0707113098

Adres

Televisiestraat 2

Postcode / Plaats

2525KD Den Haag

E-mail

corne@dutchanddecent.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE