Social Capital

Even voorstellen

Met Social Capital hebben we een droom namelijk voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke betaalde baan.

Social Capital is een jong en ambitieus bedrijf, ontstaan vanuit een gedeelde visie van HEINEKEN Nederland en twee sociale ondernemingen die elkaar aanvullen: Happy Tosti en Milieuwerk. Het is onze gezamenlijke ambitie om op een vernieuwende wijze bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt door mensen met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking aan een betaalde baan te helpen.

Samen met een horecapartner zoeken we naar werkzaamheden die passen bij de kwaliteiten en vaardigheden van onze mensen. Door middel van jobcarving en social outsourcing helpen wij de werkprocessen binnen jouw bedrijf aan te passen, zodat onze medewerkers altijd meerwaarde opleveren.

We zoeken naar partners die onze visie delen, met ons willen verbinden en gezamenlijk maatschappelijke impact willen maken.

Deze impact maakt dit bedrijf

Wij werven en coachen mensen met een arbeidsbeperking die graag willen werken. Zo plaatsen wij mensen die aan de kant staan met succes midden in de samenleving. Inmiddels zijn er honderden banen gerealiseerd voor mensen met een arbeidsmarkt. Daarnaast maken wij met het creƫren van banen nog meer impact op:

– SDG 8: Eerlijk werk en economische groei
– SDG 10: Ongelijkheid verminderen
– SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Social Capital

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2020

Gevestigd te

Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Social Capital

Contactpersoon

Paulien Verburg

Adres

korte poten 5

Postcode / Plaats

2511EB Den Haag

E-mail

info@socialcapital.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE