Kringloop Den Haag

Even voorstellen

Kringloop Den Haag is opgericht in 1992. Het bedrijf, dat aanvankelijk Kringloop de Oase heette, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote, professionele organisatie met acht vestigingen in en om Den Haag.

We hebben vijftien vrachtwagens tot onze beschikking voor het ophalen en leveren van goederen. Binnen onze organisatie helpen meer dan driehonderd werknemers dagelijks mee uw oude spullen een tweede leven te bieden.

Zo’n 95 procent van onze medewerkers is doorgegroeid vanuit een re-integratiebaan. Want Kringloop Den Haag geeft niet alleen uw goederen, maar vooral mensen een tweede kans.

Deze impact maakt dit bedrijf

De missie van Kringloop Den Haag is het scheppen van werkgelegenheid en werkervaringsplaatsen en het sparen van het milieu door hergebruik van goederen te stimuleren.

Met onze activiteiten bieden we arbeids- en werkervaringsplekken voor mensen die niet of nog niet weten te slagen op de reguliere arbeidsmarkt. Door het inzamelen van herbruikbare goederen, die anders bij het grofvuil belanden, en deze in onze winkels te verkopen, ontlasten we het milieu.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Kringloop Den Haag

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

1992

Gevestigd te

Delft, Den Haag, Rijswijk

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

Kringloop Den Haag

Contactpersoon

Telefoon

070-3351155

Adres

De Bruyn Kopsstraat 2a

Postcode / Plaats

2288EC Rijswijk

E-mail

info@kringloopdenhaag.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE