i-did

Even voorstellen

i-did is een van de koplopers van het sociaal ondernemerschap in Nederland. In onze sociale en duurzame productie-ateliers bieden wij werkervaring aan vrouwen en mannen, die na langere tijd werkloos te zijn geweest, weer de arbeidsmarkt willen betreden.

Door middel van coaching en begeleiding stomen wij deze mannen en vrouwen klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Bij id-did werken we vanuit vertrouwen en vrijheid. Een plek waar we aandacht hebben voor elkaar en voor de producten die we maken.

In de i-did Factory verwerken we afgedankte bedrijfskleding en textiel overschotten tot prachtig nieuw design vilt. In onze i-did ateliers (Utrecht en Den Haag) maken we van dit vilt verschillende mooie eindproducten. Op deze manier wordt textielafval op een creatieve manier hergebruikt en geven we mensen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. i-did werkt voornamelijk business-to-business en heeft eerder gewerkt met KLM, IKEA, Efteling & Heineken.

Deze impact maakt dit bedrijf

De sociale en duurzame pijlers zijn de ankers van onze organisatie. Ons uiteindelijke doel is inclusie door middel van werk en het verwerken van reststromen textiel.

Door onze volledige focus op maximale impact is ons winstoogmerk slechts een middel. Wat ons betreft is dat de basis naar een betere wereld en de beweging naar een nieuwe economie.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

i-did

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2009

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

i-did

Contactpersoon

Bianca Slijkhuis-Ravelli

Telefoon

06 83 91 60 22

Adres

Televisiestraat 2H

Postcode / Plaats

2525 KD Den Haag

E-mail

sales@i-did.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE