Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Nelis ze Wijk

Wegastraat 29
0653762901

Nelis ze Wijk is een sociaal facilitair bedrijf sinds 1918. Nelis ze Wijk verricht glasbewassing, schoonmaak en handyman diensten, maar kan ook een vaste conciërge of huismeester inzetten. Zo ontzorgen we onze partners met facilitaire diensten op maat.

Als Haags dienstenbedrijf zijn we vernoemd naar de opera zingende glazenwasser, Ome Nelis. In de vorige eeuw nam hij jongeren uit de Schilderswijk mee naar zijn wijken om ze het vak van glazenwasser te leren en vooral ook de nodige werknemersvaardigheden. Hij deed dat door een schop onder je hol, maar ook een arm om je schouder. Tegenwoordig wordt het bedrijf bestiert door zijn kleinzoon en inmiddels vierde generatie, Ian Smeyers.

We bieden nieuwe talenten toekomstperspectief door ze op te leiden en een baan aan te bieden waar ze trots op kunnen zijn.

Particibaan B.V.

Veraartlaan 4
0702042077

Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt.

Particibaan is zeer gespecialiseerd op het gebied van Social Return On Investment (SROI). Wij beschikken over een brede dienstverlening. U kunt tevens werk bij ons uitbesteden i.h.k.v. SROI.

Onze missie is om alle kandidaten duurzaam te ontwikkelen en aan een baan te helpen met optimale begeleiding. Als Particibaan creëren wij tevens vaste vacatures bij organisaties, in het kader van de Wet Banenafspraak. Particibaan heeft verscheidene vacatures die door opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de overheid exclusief bij ons zijn uitgezet. Alle vacatures die bij ons zijn uitgezet hebben een uitzicht op een vast dienstverband.

Elke dag zetten wij ons in om de talenten en kwaliteiten van de kandidaten te benutten zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren in een organisatie. Meedoen in plaats van aan de kant staan. Potentieel volledig benutten en op eigen benen staan.

Sox2sox

Televisiestraat 4 Unit 508
06 - 55 88 58 70

Sox2sox bestaat sinds 2015. Voorheen werkte Leandros de Ruiter, eigenaar van Sox2Sox, voor andere sokkenfabrikanten, maar hij zag dat het veel beter kon. Met een eigen visie waar klanttevredenheid en de hoogste kwaliteit sokken centraal staat is het bedrijf opgericht.

Het bedrijf heeft sindsdien grote stappen gemaakt en is van 3 machines gegroeid naar 14 met verschillende specificaties. We hebben nu een aantal machines voor de sport, voetbal en hockey sokken en daarnaast nog 3 machines voor casual sokken. Zo zorgt Sox2Sox ervoor dat zij alles kunnen leveren voor de beste kwaliteit!

Van design tot pakketjes, wij bieden het hele pakket aan naar jouw wensen. Uiteraard kunnen alle diensten afzonderlijk van elkaar worden afgenomen. Net wat jij als klant wilt. Met meer dan 18 jaar ervaring in de sokkenwereld helpen en denken wij graag mee naar de beste oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

St. Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven

Zilverstraat 40
070 3300222

Stichting Schroeder van der Kolk is al 100 jaar een begrip in Den Haag. We hebben 6 kringloopwinkels en onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Zilverstraat. Bij Schroeder bieden we arbeidsmatige dagbesteding en trajecten toeleiding naar werk aan voor diverse opdrachtgevers, zoals de gemeente Den Haag (WMO, werkfit- en maatschappelijk fittrajecten), WLZ (Wet Langdurige Zorg), FZ (Forensische Zorg), UWV, Reclassering Nederland, gemeente Leidschendam-Voorburg en Instituut GAK.

In 5 kringloopwinkels is een buurthuis gevestigd, een laagdrempelige voorziening waar buurtbewoners terecht kunnen voor een kopje koffie, een luisterend oor en deelname aan verschillende activiteiten.

We zijn één van de uitvoerders van de Direct Bespaar Actie van de gemeente Den Haag, waarbij we naast een adviesgesprek over zuinig omgaan met energie ook energiebesparende producten installeren bij Haagse inwoners.

Deze werkzaamheden volgen uit onze missie: Samen sterk voor mens en product. Onze visie is dat we zorgen voor:

  • (Persoonlijke) ontwikkeling
  • Hergebruik van producten
  • Betrouwbare samenwerking
  • Een luisterend oor bieden
  • Een (centrale) verbindende plek in de wijk