Sox2sox

Even voorstellen

Sox2sox bestaat sinds 2015. Voorheen werkte Leandros de Ruiter, eigenaar van Sox2Sox, voor andere sokkenfabrikanten, maar hij zag dat het veel beter kon. Met een eigen visie waar klanttevredenheid en de hoogste kwaliteit sokken centraal staat is het bedrijf opgericht.

Het bedrijf heeft sindsdien grote stappen gemaakt en is van 3 machines gegroeid naar 14 met verschillende specificaties. We hebben nu een aantal machines voor de sport, voetbal en hockey sokken en daarnaast nog 3 machines voor casual sokken. Zo zorgt Sox2Sox ervoor dat zij alles kunnen leveren voor de beste kwaliteit!

Van design tot pakketjes, wij bieden het hele pakket aan naar jouw wensen. Uiteraard kunnen alle diensten afzonderlijk van elkaar worden afgenomen. Net wat jij als klant wilt. Met meer dan 18 jaar ervaring in de sokkenwereld helpen en denken wij graag mee naar de beste oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Deze impact maakt dit bedrijf

Bij Sox2sox werken we met gerecyclede materialen en maken we daarvan de mooiste en meest draagbare sokken. Ook als je bij ons in het bedrijf komt zie je dat terug, we vinden het namelijk belangrijk om te duurzaam te werken en vrijwel alles is bij ons gerecycled.

Daarnaast vinden we arbeidsparticipatie enorm belangrijk en hebben we een aantal mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn ook een erkend leerbedrijf en leiden mensen op met de kennis die we in huis hebben.

Verder geven we ook terug en doneren we sokken aan goede doelen of stichtingen. We vinden dat iedereen recht heeft op basisvoorzieningen, zoals zoiets kleins als een paar sokken.

 

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Sox2sox

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2015

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Sox2sox

Contactpersoon

Leandros De Ruiter

Telefoon

06 - 55 88 58 70

Adres

Televisiestraat 4 Unit 508

Postcode / Plaats

2525KD Den Haag

E-mail

info@sox2sox.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE