Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

GoedDoen – Iedereen telt mee

Saturnusstraat 47
+31 6 301 354 47

GoedDoen is een sociale onderneming die praktische en repeterende werkzaamheden uitvoert voor haar opdrachtgevers, zoals legionellacontroles, het installeren van energiebesparende maatregelen en het geven van energieadvies.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door zij-instromers, oftewel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betreft iedereen die door omstandigheden werkzoekend is. GoedDoen zoekt passend werk dat aansluit bij de kwaliteiten van deze medewerkers. Al onze kandidaten krijgen de begeleiding die ze nodig hebben, terwijl onze opdrachtgevers profiteren van gemotiveerde medewerkers.

Door samen te werken met GoedDoen, wordt er bij gedragen aan maatschappelijke betrokkenheid en inclusie. Opdrachtnemers krijgen niet alleen betrouwbare en professionele service, maar ondersteunen ook een initiatief dat zich inzet voor een betere toekomst voor iedereen.

GreenFox Social Return

Saturnusstraat 47
0708200521

Social Return verplichting? Wij vullen het graag in! Alles op basis van no cure no pay.

Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door mensen persoonlijk te begeleiden op basis van iemand zijn kwaliteiten is alles mogelijk. De manier om social return in te vullen.

Wij vullen uw social return verplichting in. Gezamenlijk stellen wij een profiel op die aansluit bij uw wensen. Vervolgens gaan wij op zoek naar kandidaten die hieraan voldoen. Elke kandidaat krijgt een persoonlijke jobcoach die helpt zijn/haar doelen te behalen. Na 2 maanden krijgt de kandidaat hulp van een loopbaancoach die hem/haar helpt met het vinden van een passende opleiding/cursus. Kandidaten mogen na de social return periode kosteloos over naar onze opdrachtgever.

Social Return
Binnen aanbestedingen van de overheid is het een contracteis om een deel van de loon- of aanneemsom, te besteden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GreenFox Social Return ondersteunt bij het: schrijven van een social return paragraaf, opstellen van een projectplan, opmaken van passende profielen, werven van geschikte kandidaten, begeleiden en opleiden van de kandidaten en onderhouden van de social return administratie.

Complete ontzorging.
Wil je vrijblijvend met ons hierover van gedachten wisselen neem dan gerust contact op. Wij horen graag van je.

Stichting BBOZ

Roggeveenstraat 191
070-3615990

Stichting BuurtBeheer en Ontwikkeling Zeeheldenkwartier is een bijzonder onderhoudsbedrijf. Het doel van BBOZ is het leveren van duurzame, echte banen aan mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door met rond de 30 mensen, veelal in de semi-openbare ruimte maar ook binnen aan het werk te zijn.

Wij werken voor gemeentelijke opdrachtgevers en marktpartijen als woningbouwcorporaties, (kinderopvang)stichtingen, bedrijven of particulieren. BBOZ maakt en houdt schoon, ruimt op, verwijdert onkruid, onderhoudt achterpaden en groen, schildert, verhuist, houdt toezicht, repareert, sloopt, voert af, levert hand- en spandiensten en verduurzaamt woningen met kleine energiebesparende maatregelen.

BBOZ is altijd op zoek naar nieuw en ander werk om onze medewerkers kennis te laten maken met nieuwe dingen en om ze in de gelegenheid te stellen dingen te leren die ze in hun verdere carrière en leven kunnen gebruiken.

Ook exploiteren we Kinderboerderij ’t Beestenspul in de Tivolistraat, een verborgen stukje groen en buitenleven midden in de stad.