GreenFox Social Return

Even voorstellen

Social Return verplichting? Wij vullen het graag in! Alles op basis van no cure no pay.

Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door mensen persoonlijk te begeleiden op basis van iemand zijn kwaliteiten is alles mogelijk. De manier om social return in te vullen.

Wij vullen uw social return verplichting in. Gezamenlijk stellen wij een profiel op die aansluit bij uw wensen. Vervolgens gaan wij op zoek naar kandidaten die hieraan voldoen. Elke kandidaat krijgt een persoonlijke jobcoach die helpt zijn/haar doelen te behalen. Na 2 maanden krijgt de kandidaat hulp van een loopbaancoach die hem/haar helpt met het vinden van een passende opleiding/cursus. Kandidaten mogen na de social return periode kosteloos over naar onze opdrachtgever.

Social Return
Binnen aanbestedingen van de overheid is het een contracteis om een deel van de loon- of aanneemsom, te besteden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GreenFox Social Return ondersteunt bij het: schrijven van een social return paragraaf, opstellen van een projectplan, opmaken van passende profielen, werven van geschikte kandidaten, begeleiden en opleiden van de kandidaten en onderhouden van de social return administratie.

Complete ontzorging.
Wil je vrijblijvend met ons hierover van gedachten wisselen neem dan gerust contact op. Wij horen graag van je.

Deze impact maakt dit bedrijf

Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft.

Wij helpen onze opdrachtgevers met hun inclusiviteitsdoelstellingen door complete ontzorging te bieden zodat onze kandidaten optimaal tot hun recht komen.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

GreenFox Social Return

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2009

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

GreenFox Social Return

Contactpersoon

Renzo Deurloo

Telefoon

0708200521

Adres

Saturnusstraat 47

Postcode / Plaats

2516 ae 's-Gravenhage

E-mail

renzo.deurloo@green-fox.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE