Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Groenperspectief, onderdeel van Weverling Groenproviders

Boomaweg 27A
0174-243665

 

Weverling heeft in 2018 de sociale onderneming Groenperspectief opgericht: mensen ontwikkelen en de buitenruimte optimaal verzorgen. We combineren hierbij het vakmanschap van een groenvoorziener met het sociale aspect van een re-integratieprogramma.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt brengen we in het groen: beiden komen daardoor tot bloei. We maken daarmee maatschappelijke impact en dat is belangrijk. We combineren groenonderhoud met het bieden van kansengelijkheid voor mensen die vallen onder de Participatiewet.

Groenperspectief is gecertificeerd met een PSO 30+ certificaat van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. We werken samen met gemeente Den Haag en gemeente Westland om mensen in te laten stromen, maar bijvoorbeeld ook met praktijkscholen.

Yespers

Televisiestraat 2d
06-12845773

Met Yespers werken we aan een toekomstbestendige voedselketen. Dat doen we met heel lekkere en bijzondere ontbijt & snackproducten. Dat noemen we Nieuwe Natuur. Én lekker en beter voor jou én inclusiever gemaakt (mensen) én duurzamer geproduceerd (planeet).

Ons voedsel moet waardevol worden! Ingrediënt voor ingrediënt maken we grote stappen op het gebied van duurzaam en inclusiviteit. Samen met onze ketenpartners én ook zelf. Zo bouwen we in 2024 aan de eerste Total Value Fabriek ter wereld. Total Value gaat over het maximaliseren van waarde voor mensen én de planeet.

De komende jaren werken we met behulp van True Pricing aan het inzichtelijk maken van onze impact. True Pricing stelt ons in staat onze processen verder te verbeteren om nog meer impact te maken. Het biedt ook onze afnemers inzicht in de impact die onze producten maken.