Yespers

Even voorstellen

Met Yespers werken we aan een toekomstbestendige voedselketen. Dat doen we met heel lekkere en bijzondere ontbijt & snackproducten. Dat noemen we Nieuwe Natuur. Én lekker en beter voor jou én inclusiever gemaakt (mensen) én duurzamer geproduceerd (planeet).

Ons voedsel moet waardevol worden! Ingrediënt voor ingrediënt maken we grote stappen op het gebied van duurzaam en inclusiviteit. Samen met onze ketenpartners én ook zelf. Zo bouwen we in 2024 aan de eerste Total Value Fabriek ter wereld. Total Value gaat over het maximaliseren van waarde voor mensen én de planeet.

De komende jaren werken we met behulp van True Pricing aan het inzichtelijk maken van onze impact. True Pricing stelt ons in staat onze processen verder te verbeteren om nog meer impact te maken. Het biedt ook onze afnemers inzicht in de impact die onze producten maken.

 

Deze impact maakt dit bedrijf

Met lekkere én bijzondere ontbijt & snackproducten willen we jou meenemen op onze missie. Onze producten zijn het middel naar het doel, met extra aandacht voor smaak én voedingswaarden.

Ingrediënt voor ingrediënt werken aan onze impact. Door samen te werken met ketenpartners, of zelf in onze eigen fabriek. Bij onze huidige manier van voedsel produceren gaat te veel waarde verloren. Waarde van de planeet en waarde van mensen. Dat is niet houdbaar voor de toekomst.

Onze impact richt zich op die gebieden waar ons voedselsysteem van afhankelijk is: Klimaatverandering, landgebruik, watergebruik, eco-systeem en leefbaar inkomen.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Yespers

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2014

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Yespers

Contactpersoon

Stefan Baecke

Telefoon

06-12845773

Adres

Televisiestraat 2d

Postcode / Plaats

2525kd Den Haag

E-mail

yesper@yespers.com

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE