Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

i-did

Televisiestraat 2H
06 83 91 60 22

i-did is een van de koplopers van het sociaal ondernemerschap in Nederland. In onze sociale en duurzame productie-ateliers bieden wij werkervaring aan vrouwen en mannen, die na langere tijd werkloos te zijn geweest, weer de arbeidsmarkt willen betreden.

Door middel van coaching en begeleiding stomen wij deze mannen en vrouwen klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Bij id-did werken we vanuit vertrouwen en vrijheid. Een plek waar we aandacht hebben voor elkaar en voor de producten die we maken.

In de i-did Factory verwerken we afgedankte bedrijfskleding en textiel overschotten tot prachtig nieuw design vilt. In onze i-did ateliers (Utrecht en Den Haag) maken we van dit vilt verschillende mooie eindproducten. Op deze manier wordt textielafval op een creatieve manier hergebruikt en geven we mensen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. i-did werkt voornamelijk business-to-business en heeft eerder gewerkt met KLM, IKEA, Efteling & Heineken.

Stichting BBOZ

Roggeveenstraat 191
070-3615990

Stichting BuurtBeheer en Ontwikkeling Zeeheldenkwartier is een bijzonder onderhoudsbedrijf. Het doel van BBOZ is het leveren van duurzame, echte banen aan mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door met rond de 30 mensen, veelal in de semi-openbare ruimte maar ook binnen aan het werk te zijn.

Wij werken voor gemeentelijke opdrachtgevers en marktpartijen als woningbouwcorporaties, (kinderopvang)stichtingen, bedrijven of particulieren. BBOZ maakt en houdt schoon, ruimt op, verwijdert onkruid, onderhoudt achterpaden en groen, schildert, verhuist, houdt toezicht, repareert, sloopt, voert af, levert hand- en spandiensten en verduurzaamt woningen met kleine energiebesparende maatregelen.

BBOZ is altijd op zoek naar nieuw en ander werk om onze medewerkers kennis te laten maken met nieuwe dingen en om ze in de gelegenheid te stellen dingen te leren die ze in hun verdere carrière en leven kunnen gebruiken.

Ook exploiteren we Kinderboerderij ’t Beestenspul in de Tivolistraat, een verborgen stukje groen en buitenleven midden in de stad.