Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Particibaan B.V.

Veraartlaan 4
0702042077

Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt.

Particibaan is zeer gespecialiseerd op het gebied van Social Return On Investment (SROI). Wij beschikken over een brede dienstverlening. U kunt tevens werk bij ons uitbesteden i.h.k.v. SROI.

Onze missie is om alle kandidaten duurzaam te ontwikkelen en aan een baan te helpen met optimale begeleiding. Als Particibaan creëren wij tevens vaste vacatures bij organisaties, in het kader van de Wet Banenafspraak. Particibaan heeft verscheidene vacatures die door opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de overheid exclusief bij ons zijn uitgezet. Alle vacatures die bij ons zijn uitgezet hebben een uitzicht op een vast dienstverband.

Elke dag zetten wij ons in om de talenten en kwaliteiten van de kandidaten te benutten zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren in een organisatie. Meedoen in plaats van aan de kant staan. Potentieel volledig benutten en op eigen benen staan.

Stichting Nelis

Lange Beestenmarkt 99
0651580432

Stichting Nelis is de brug tussen ‘bank of straat’ en het bedrijfsleven.

Er is veel gemotiveerd talent wat om welke reden dan ook stilstaat, maar met de juiste aanpak gewoon weer verder kan op de werkvloer. Én er zijn veel bedrijven die staan te springen om nieuwe medewerkers. Wij maken de match.

Tijdens een overbruggingstraject bieden we mensen coaching, fixen we randzaken en volgen ze een opleiding op maat (vak gerelateerde- & persoonlijke skills). We zorgen voor een stevige basis, minder stress en meer kans op een duurzame baan bij jouw bedrijf!

Wat we concreet voor jouw organisatie kunnen betekenen:
• We helpen je aan gemotiveerde werknemers*.
• We vieren je succes met Social Impact PR.
• We maken de invulling van SROI in plaats van een ‘moetje’, een ‘win-win’.
• We geven dé Nelis training aan je collega’s zodat ze nieuwe medewerkers zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

*De banen waar we goed in zijn bijna altijd praktische beroepen zoals glazenwassen, schilderen, huismeester zijn, zorg, schoonmaak en catering.

#SAMENFIXEN.

SWOM

Lange Voorhout 58
070-204 2299

Allemaal anders, iedereen op zijn plek.

In ons land staan nog te veel mensen (2,4 miljoen!) aan de zijlijn. Door een arbeidsbeperking, door hun achtergrond, omdat ze nieuw zijn in Nederland of omdat ze vastlopen in onnodige regels. En dat in een tijd dat we echt iedereen nodig hebben.

Wij werken aan een arbeidsmarkt waarin ook zij mee kunnen doen. Want wij geloven dat er op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen voor iedereen een plek is.

We begeleiden (toekomstig) professionals bij hun volgende stap richting werk, we helpen bedrijven om sociaal te ondernemen en SROI in te vullen en we helpen beleidsmakers om beleid te ontwikkelen dat ook echt doet waar het voor bedoeld is.