Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

2TestIT BV

Televisiestraat 2 A
0653263722

2TestIT levert diensten op het gebied van kwaliteit van software. Dat kan betrekking hebben op de toegankelijkheid van websites tot het geautomatiseerd testen van software processen voor multinationals.

2TestIT levert deze diensten in het kader van Social Return van de grote IT contractors en betrekt bij de uitvoering mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij organiseren voor onze opdrachtgevers een deel van de invulling van de participatiewet.

Wij zoeken niet de oplossing in het detacheren van medewerkers, maar stellen het werk centraal en begeleiden mensen naar een reguliere functie. Dit doen we door ze op te leiden, begeleiden, te coachen en door te ontwikkelen.

Copiatek

Laan van Ypenburg 128
070 2136312

Copiatek is een innovatieve sociale onderneming die zich inzet voor het creëren van duurzaam werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De missie van Copiatek is tweeledig: het bevorderen van milieubewustzijn door afgeschreven ICT-apparatuur op te halen, te refurbishen en opnieuw in de markt te brengen, en tegelijkertijd het ondersteunen van maatschappelijke organisaties en mensen met een beperkt budget door hen toegang te bieden tot betaalbare technologie.

Het hart van Copiatek’s activiteiten ligt in het hergebruik van afgeschreven ICT-apparatuur. Dit omvat een breed scala aan elektronische apparaten, zoals computers, laptops, tablets, smartphones en randapparatuur. Deze apparatuur wordt vaak door bedrijven afgeschreven vanwege upgrades, defecten of simpelweg omdat ze niet meer aan de eisen voldoen. In plaats van deze apparaten te laten eindigen op stortplaatsen of te worden gerecycled, haalt Copiatek ze kosteloos op bij bedrijven en organisaties.

Eenmaal verzameld, ondergaat de apparatuur een grondig refurbishmentproces. Dit omvat het testen, repareren en upgraden van hardwarecomponenten, het installeren van bijgewerkte software en het uitvoeren van strenge kwaliteitscontroles. Het uiteindelijke doel is om deze apparatuur weer in een optimale staat te brengen, zodat ze functioneel zijn en voldoen aan de eisen van de moderne gebruiker.

DAAT B.V.

Noorwegenstraat 6
06-11094744

Onze missie is het optimaliseren van de informatievoorziening van organisaties zodat deze kunnen excelleren in hun vakgebied.

Dit doen wij door het kwalitatief verzamelen, structureren en visualiseren van data. Wij staan voor hoge maatschappelijke betrokkenheid, mede door het opleiden en inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen de organisatie DAAT hebben wij twee takken van sport; data gedreven werken en sociaal bijdragen. Vanuit DAAT zijn wij primair bezig met data gedreven werken.

Wij zijn goed in IT vraagstukken waarbij wij ons gespecialiseerd hebben op data. Denk daarbij aan het stroomlijnen van datastromen binnen een organisatie met verschillende systemen en domeinen naar een centraal dashboard of een database.

Galileo Academy

Saturnusstraat 14
0650684776

De core business van Galileo Academy is dat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege neurodiversiteit of andere mentale belemmeringen een kans geven. Een kans om het vak van web- of app developer te leren en een kans om daar werkervaring in op te doen. Wij kijken naar de talenten en niet naar wat niet gaat. Er is veel rust en ruimte, alles is maatwerk, collega’s en een jobcoach geven ondersteuning.

Galileo Academy maakt voor zakelijke klanten WordPress websites, Woocommerce webshops en Flutter apps. Dat doen we vanaf logo- en huisstijlontwikkeling tot aan hosting en beheer en alles wat er tussen zit.

Wij digitaliseren: Wij zijn het webdesign en ontwikkelbedrijf, die samenwerkt om de optimale digitale beleving voor onze klanten te creëren. Dat doen we door onze digitale expertise met creativiteit, innovatie, strategie en ambacht te combineren en daarmee kunnen we meetbare resultaten aanbieden.