Copiatek

Even voorstellen

Copiatek is een innovatieve sociale onderneming die zich inzet voor het creëren van duurzaam werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De missie van Copiatek is tweeledig: het bevorderen van milieubewustzijn door afgeschreven ICT-apparatuur op te halen, te refurbishen en opnieuw in de markt te brengen, en tegelijkertijd het ondersteunen van maatschappelijke organisaties en mensen met een beperkt budget door hen toegang te bieden tot betaalbare technologie.

Het hart van Copiatek’s activiteiten ligt in het hergebruik van afgeschreven ICT-apparatuur. Dit omvat een breed scala aan elektronische apparaten, zoals computers, laptops, tablets, smartphones en randapparatuur. Deze apparatuur wordt vaak door bedrijven afgeschreven vanwege upgrades, defecten of simpelweg omdat ze niet meer aan de eisen voldoen. In plaats van deze apparaten te laten eindigen op stortplaatsen of te worden gerecycled, haalt Copiatek ze kosteloos op bij bedrijven en organisaties.

Eenmaal verzameld, ondergaat de apparatuur een grondig refurbishmentproces. Dit omvat het testen, repareren en upgraden van hardwarecomponenten, het installeren van bijgewerkte software en het uitvoeren van strenge kwaliteitscontroles. Het uiteindelijke doel is om deze apparatuur weer in een optimale staat te brengen, zodat ze functioneel zijn en voldoen aan de eisen van de moderne gebruiker.

Deze impact maakt dit bedrijf

Copiatek heeft een aanzienlijke impact op de samenleving. Het creëert duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vermindert elektronisch afval door refurbishment, bevordert digitale inclusie door betaalbare technologie beschikbaar te stellen en stimuleert milieubewustzijn door groene praktijken te promoten. Dit draagt bij aan economische inclusie, verkleint de digitale kloof en bevordert een duurzamere samenleving.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Copiatek

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2015

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Copiatek

Contactpersoon

Mahdi Tavafi

Telefoon

070 2136312

Adres

Laan van Ypenburg 128

Postcode / Plaats

2497 GC Den Haag

E-mail

info@copiatek.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE