DAAT B.V.

Even voorstellen

Onze missie is het optimaliseren van de informatievoorziening van organisaties zodat deze kunnen excelleren in hun vakgebied.

Dit doen wij door het kwalitatief verzamelen, structureren en visualiseren van data. Wij staan voor hoge maatschappelijke betrokkenheid, mede door het opleiden en inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen de organisatie DAAT hebben wij twee takken van sport; data gedreven werken en sociaal bijdragen. Vanuit DAAT zijn wij primair bezig met data gedreven werken.

Wij zijn goed in IT vraagstukken waarbij wij ons gespecialiseerd hebben op data. Denk daarbij aan het stroomlijnen van datastromen binnen een organisatie met verschillende systemen en domeinen naar een centraal dashboard of een database.

Deze impact maakt dit bedrijf

DAATLAB is een programma van DAAT in de vorm van een werkleertraject op maat. Daarbinnen helpen wij mensen naar een passende baan. Het programma voeren wij momenteel landelijk uit. Per jaar helpen wij ongeveer 80 mensen uit een uitkering.

Als verbinder van de inclusieve arbeidsmarkt brengen we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers die sociaal ondernemen samen. Dit doen we vanuit DAATLAB in meerdere gemeentes met werk-leer trajecten rondom “data”.

Impact gebied

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

DAAT B.V.

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2018

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

DAAT B.V.

Contactpersoon

Frank Wensink

Telefoon

06-11094744

Adres

Noorwegenstraat 6

Postcode / Plaats

7418 BC Deventer

E-mail

frank@daatonderzoek.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE