Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

2TestIT BV

Televisiestraat 2 A
0653263722

2TestIT levert diensten op het gebied van kwaliteit van software. Dat kan betrekking hebben op de toegankelijkheid van websites tot het geautomatiseerd testen van software processen voor multinationals.

2TestIT levert deze diensten in het kader van Social Return van de grote IT contractors en betrekt bij de uitvoering mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij organiseren voor onze opdrachtgevers een deel van de invulling van de participatiewet.

Wij zoeken niet de oplossing in het detacheren van medewerkers, maar stellen het werk centraal en begeleiden mensen naar een reguliere functie. Dit doen we door ze op te leiden, begeleiden, te coachen en door te ontwikkelen.

Ander Hout

Lotsweg 10A
0683486689

Wij dragen bij aan een duurzamere wereld en bieden perspectief aan mensen. We werken met vakmensen en collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen een plek te bieden in ons bedrijf krijgen zij weer ruimte en perspectief op de reguliere arbeidsmarkt.

Met Ander Hout hergebruiken wij voornamelijk sloophout en historische bouwmaterialen als grondstof voor onze eindproducten. Met onze vakmanschap, liefde en aandacht zorgen wij ervoor dat deze unieke materialen weer voor de komende 100 jaar bruikbaar zijn.

Wij zijn actief op twee manieren:

1) Op maat gemaakte meubelen, inrichtingselementen en aankleding
2) Productiewerk

 

Biesieklette Holding BV

Heeswijkplein 86-87
0703942211

Biesieklette is sinds de oprichting een sociaal-maatschappelijke onderneming. Onze bestaande en nieuwe activiteiten moeten passen bij onze missie, zodat de organisatie herkenbaar is en blijft voor onze omgeving, onzeklanten, onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Je kent ons vast als beheerder en exploitant van bewaakte stallingen, maar waarschijnlijk ook als verhuurder van strandrolstoelen. Maar wist je dat Biesieklette meer is en doet dan diensten rondom tweewielers? Wij creëren werkgelegenheid en begeleiden mensen bij het vinden van werk.

Missie:
‘Het bieden van passende arbeid aan en het begeleiden van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot dearbeidsmarkt door het bedrijfsmatig exploiteren van fietsenstallingen en aanbieden van verwante diensten en producten waar de mens centraal staat.’

Brouwerij De Prael den haag

Esperantoplein 20
070 5680833

Sinds april 2018 is De Prael Den Haag aan het Esperantoplein gevestigd. Net als alle andere vestigingen heeft De Prael Den Haag dezelfde missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk helpen.

Elke dag doen onze medewerkers hun best om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Behalve dat men bij ons heerlijk kan eten en drinken, brouwen wij hier ook onze eigen bieren. Onze uitblinker is natuurlijk De Haegsche Prael, die sinds 2020 gebrouwen wordt.

We moedigen onze medewerkers aan om hun creativiteit los te laten waardoor we elke week weer verrassende gerechten en bieren kunnen serveren op een locatie waar een warme sfeer heerst. Geen dag is hetzelfde bij De Prael Den Haag en dat maakt onze locatie zo uniek.