Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creëren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

GreenFox Social Return

Saturnusstraat 47
0708200521

Social Return verplichting? Wij vullen het graag in! Alles op basis van no cure no pay.

Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door mensen persoonlijk te begeleiden op basis van iemand zijn kwaliteiten is alles mogelijk. De manier om social return in te vullen.

Wij vullen uw social return verplichting in. Gezamenlijk stellen wij een profiel op die aansluit bij uw wensen. Vervolgens gaan wij op zoek naar kandidaten die hieraan voldoen. Elke kandidaat krijgt een persoonlijke jobcoach die helpt zijn/haar doelen te behalen. Na 2 maanden krijgt de kandidaat hulp van een loopbaancoach die hem/haar helpt met het vinden van een passende opleiding/cursus. Kandidaten mogen na de social return periode kosteloos over naar onze opdrachtgever.

Social Return
Binnen aanbestedingen van de overheid is het een contracteis om een deel van de loon- of aanneemsom, te besteden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GreenFox Social Return ondersteunt bij het: schrijven van een social return paragraaf, opstellen van een projectplan, opmaken van passende profielen, werven van geschikte kandidaten, begeleiden en opleiden van de kandidaten en onderhouden van de social return administratie.

Complete ontzorging.
Wil je vrijblijvend met ons hierover van gedachten wisselen neem dan gerust contact op. Wij horen graag van je.

Werkfabriek

Wegastraat 29
0653762901

De Werkfabriek is een co-workspace met ruimte om te werken én te vergaderen. De Werkfabriek kenmerkt zich door een warme en huiselijke uitstraling en biedt plek aan werkend Den Haag. Of je nu ZZP-er bent of MKB bedrijf, een vaste werkplek, een flexplek of een kantoorunit zoekt, de Werkfabriek heeft vast plek voor jou.

Wil je geen werkplek, maar zoek je wel een geheel verzorgde vergaderlocatie, dan biedt Werkfabriek verschillende ruimten aan die je per uur kunt boeken, met of zonder catering en met een vriendelijke host om alle vragen te beantwoorden. Werkfabriek is de enige PSO30+ gecertificeerde co-workspace in Den Haag, dus kom maar op met die social return verplichting!

Naast inspirerende werkplekken en vergaderruimte, bieden we banen aan talenten die vaak nog langs de zijlijn staan. Wij bieden stageplekken aan werkzoekenden die ervaring op willen en kunnen doen als conciërge, schoonmaker of host. Talenten stromen door naar partners of komen bij ons in dienst.