Werkfabriek

Even voorstellen

De Werkfabriek is een co-workspace met ruimte om te werken én te vergaderen. De Werkfabriek kenmerkt zich door een warme en huiselijke uitstraling en biedt plek aan werkend Den Haag. Of je nu ZZP-er bent of MKB bedrijf, een vaste werkplek, een flexplek of een kantoorunit zoekt, de Werkfabriek heeft vast plek voor jou.

Wil je geen werkplek, maar zoek je wel een geheel verzorgde vergaderlocatie, dan biedt Werkfabriek verschillende ruimten aan die je per uur kunt boeken, met of zonder catering en met een vriendelijke host om alle vragen te beantwoorden. Werkfabriek is de enige PSO30+ gecertificeerde co-workspace in Den Haag, dus kom maar op met die social return verplichting!

Naast inspirerende werkplekken en vergaderruimte, bieden we banen aan talenten die vaak nog langs de zijlijn staan. Wij bieden stageplekken aan werkzoekenden die ervaring op willen en kunnen doen als conciërge, schoonmaker of host. Talenten stromen door naar partners of komen bij ons in dienst.

Deze impact maakt dit bedrijf

Werkfabriek heeft geen winstoogmerk. We investeren alle winst terug in het team en de faciliteiten. Hierdoor betaal je voor een werkplek of vergadering en vul je tegelijk social return in! #impactfirst

Branche

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Werkfabriek

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2014

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

Werkfabriek

Contactpersoon

Ian Smeyers

Telefoon

0653762901

Adres

Wegastraat 29

Postcode / Plaats

2516 AN Den Haag

E-mail

host@werkfabriek.org

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE