Inkopen bij een sociaal ondernemer?

Wil jij inkopen bij een sociale onderneming en bijdragen aan het creƫren van maatschappelijke impact? Op deze pagina van Social Club Den Haag vind je een uitgebreid aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers uit de regio Haaglanden. Jouw inkoop draagt direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt!

Aanmelden als ondernemer
Filteren

Sox2sox

Televisiestraat 4 Unit 508
06 - 55 88 58 70

Sox2sox bestaat sinds 2015. Voorheen werkte Leandros de Ruiter, eigenaar van Sox2Sox, voor andere sokkenfabrikanten, maar hij zag dat het veel beter kon. Met een eigen visie waar klanttevredenheid en de hoogste kwaliteit sokken centraal staat is het bedrijf opgericht.

Het bedrijf heeft sindsdien grote stappen gemaakt en is van 3 machines gegroeid naar 14 met verschillende specificaties. We hebben nu een aantal machines voor de sport, voetbal en hockey sokken en daarnaast nog 3 machines voor casual sokken. Zo zorgt Sox2Sox ervoor dat zij alles kunnen leveren voor de beste kwaliteit!

Van design tot pakketjes, wij bieden het hele pakket aan naar jouw wensen. Uiteraard kunnen alle diensten afzonderlijk van elkaar worden afgenomen. Net wat jij als klant wilt. Met meer dan 18 jaar ervaring in de sokkenwereld helpen en denken wij graag mee naar de beste oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.