Lekker Brood

Even voorstellen

Lekker Brood is een bakkerij gevestigd in Den Haag. Het
is een sociale, ambachtelijke, duurzame en biologische bakkerij. Oftewel, de bakkers werken volgens een authentiek ambacht proces waardoor de producten meer tijd en aandacht krijgen. Hierdoor ontstaat er een eindproduct van hoge kwaliteit met veel smaak.

Op duurzaamheid probeert Lekker Brood het hoogst haalbare te halen. In alle keuzes is duurzaamheid een leidende factor. De productie draait volledig elektrisch, er wordt in elektrische auto’s gereden en er wordt gekozen voor grondstoffen met een duurzame herkomst. Alle
grondstoffen en eindproducten zijn SKAL gecertificeerd (biologisch keurmerk).

Lekker Brood is een sociale onderneming. Het grootste deel van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Lekker Brood is hiermee een voorbeeld voor andere Bakkerijen in het sociaal ondernemen. Het kan!

Lekker Brood richt zich op zowel business-to-business als business-to-consumer. De kanalen van business-to-consumer bestaan voornamelijk uit verkooppunten en de webshop. Binnen het B2B netwerk zijn er al verschillende partners, zoals: Tweede Kamer, Hutten, Voco Hotel, Capriole en de Hogeschool van Rotterdam.

Deze impact maakt dit bedrijf

De belangrijkste waarde binnen Lekker Brood is duurzaamheid. Alle keuzes die binnen de bakkerij worden gemaakt staan in het kader hiervan. Van het productieproces tot de inkoop van de grondstoffen en het transport.

Alle producten van Lekker Brood zijn biologisch. Door deze focus op biologisch heeft het merk de SKAL-certificaten behaald.

Lekker Brood wilt op een sociale manier ondernemen. Het grootste deel van de medewerkers heeft een afstand tot
de arbeidsmarkt.

Branche

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Lekker Brood

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2012

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Lekker Brood

Contactpersoon

Gosse Bijlenga

Adres

Dintelstraat 46

Postcode / Plaats

2515VJ Den Haag

E-mail

herengracht@lekkerbrood.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE