Juni Lekkernijen

Even voorstellen

Juni Lekkernijen is een duurzame en sociale catering onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, opzetten en exploiteren van horeca en catering activiteiten op locatie.

Vanuit onze sterke visie voor het verzorgen van duurzaam en verantwoord voedsel, vermindering van voedselverspilling en sociaal ondernemen, bereiden we elke dag verse en gezonde maaltijden.

Wij creƫren een fijne en vertrouwde Juni sfeer waar onze vaste klanten dagelijks terugkomen. Daarnaast bieden wij onze medewerkers met en zonder arbeidsbeperking een dynamische en veelzijdige werkomgeving waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Sinds 2020 is Juni Lekkernijen onderdeel van Social Capital, waar naast Juni Lekkernijen ook Lekker Brood, Happy Tosti, Prael Amsterdam, Milieuwerk, RSC en Amare Horeca onderdeel van uitmaken. Door de krachten te bundelen vormen we een Haags horeca collectief met een breed gedragen duurzame sociale visie en missie.

Juni heeft een kantine in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK), een stadskantine in theatergebouw Amare en een restaurant in het Museon-Omniversum.

Deze impact maakt dit bedrijf

Juni Lekkernijen is de ideale partner in bedrijfshoreca voor partners die er voor kiezen om sociale impact te maken en duurzaamheid uit te stralen in hun horecagelegenheid.

  • Sociaal: 50% van de gewerkte uren worden ingezet door onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Verantwoord aanbod: 80% vega(n)/ 20% vis & vlees waarbij alles als uitgangspunt gezond en verantwoord voor mens en planeet is.
  • No-waste: Juni Lekkernijen belooft jou dat wij nagenoeg geen eten weggooien.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Juni Lekkernijen

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2016

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Juni Lekkernijen

Contactpersoon

Paulien Verburg

Telefoon

06-29505517

Adres

Korte Poten 5

Postcode / Plaats

2511 EB Den Haag

E-mail

paulien@socialcapital.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE