Nelis ze Wijk

Even voorstellen

Nelis ze Wijk is een sociaal facilitair bedrijf sinds 1918. Nelis ze Wijk verricht glasbewassing, schoonmaak en handyman diensten, maar kan ook een vaste conciƫrge of huismeester inzetten. Zo ontzorgen we onze partners met facilitaire diensten op maat.

Als Haags dienstenbedrijf zijn we vernoemd naar de opera zingende glazenwasser, Ome Nelis. In de vorige eeuw nam hij jongeren uit de Schilderswijk mee naar zijn wijken om ze het vak van glazenwasser te leren en vooral ook de nodige werknemersvaardigheden. Hij deed dat door een schop onder je hol, maar ook een arm om je schouder. Tegenwoordig wordt het bedrijf bestiert door zijn kleinzoon en inmiddels vierde generatie, Ian Smeyers.

We bieden nieuwe talenten toekomstperspectief door ze op te leiden en een baan aan te bieden waar ze trots op kunnen zijn.

Deze impact maakt dit bedrijf

Nelis ze Wijk is een impactbedrijf en helpt de doelgroep jongeren met ongekend talent naar werk. We doen dat door een leerwerktraject aan te bieden, budget-coaching en vooral de vraag te stellen: ‘Wat heb jij nodig om te kunnen werken?’

Leermeesters worden bij ons getraind om ervoor te zorgen dat de talenten juist niet onderdoen voor andere specialisten. Ze blinken zelfs uit door gedrevenheid en motivatie, omdat ze een kans krijgen.

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Nelis ze Wijk

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2019

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Nelis ze Wijk

Contactpersoon

Ian Smeyers

Telefoon

0653762901

Adres

Wegastraat 29

Postcode / Plaats

2516 AN Den Haag

E-mail

neliszewijk@nelis.company

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE