Dude Goed

Even voorstellen

Wij zijn Dude Goed, de sociale onderneming die werkt. Wij zijn een mens ontwikkel bedrijf. Bij ons is alles een kans. En dus helpen we honderden mensen richting een vaste plek in het arbeidsproces. Al meer dan 10 jaar in Den Haag en Rijswijk en sinds dit jaar ook in Pijnacker-Nootdorp.

Onze activiteiten zijn breed, maar alles is terug te voeren naar ons doel om mensen te ontwikkelen. Ons PSO 30+ certificaat is voor ons het bewijs en de erkenning voor alles waar wij in geloven en elke dag keihard aan werken. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij geloven in circulariteit, wij geloven in het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kijken naar de kans. Of het nu gaat om een oude fiets die we opknappen tot een perfecte fiets voor die eerste baan of schooldag. Of dat iedereen ziet wat je niet kan, maar wij zien wat je wel kan en daar je baan binnen Dude Goed op afstemmen.

Onze mens ontwikkel programma de Bloeiindex gebruiken wij voor onze begeleiding in WerkOntwikkelTrajecten (WOT), WEP, STiP en onze eigen initiatieven. Dude Goed is zo ingericht dat wij onze medewerkers (deelnemers) binnen 3 tot 6, 12 of 24 maanden voor bereiden op de arbeidsmarkt.

Deze impact maakt dit bedrijf

Dude Goed werkt meer dan 11 jaar in het sociaal domein. In onze eigen ondernemingen begeleiden wij mensen in en naar werk. De kracht van onze sociale onderneming, is dat wij leunen op onze commerciële activiteiten, om vanuit daar mensen een passende werkomgeving en werkinvulling te geven. We maken dagelijks impact op meer dan 120 collega’s en hun gezinnen die dankzij een plek bij Dude Goed onderdeel zijn van het arbeidsproces. Wij meten onze impact via onze sociale applicatie De Bloeiindex.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Dude Goed

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2013

Gevestigd te

Den Haag, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Dude Goed

Contactpersoon

Roderick van den Berg

Telefoon

085 080 5733

Adres

Verrijn Stuartlaan 34

Postcode / Plaats

2288EL Rijswijk

E-mail

info@dudegoed.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE