Brouwerij De Prael den haag

Even voorstellen

Sinds april 2018 is De Prael Den Haag aan het Esperantoplein gevestigd. Net als alle andere vestigingen heeft De Prael Den Haag dezelfde missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk helpen.

Elke dag doen onze medewerkers hun best om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Behalve dat men bij ons heerlijk kan eten en drinken, brouwen wij hier ook onze eigen bieren. Onze uitblinker is natuurlijk De Haegsche Prael, die sinds 2020 gebrouwen wordt.

We moedigen onze medewerkers aan om hun creativiteit los te laten waardoor we elke week weer verrassende gerechten en bieren kunnen serveren op een locatie waar een warme sfeer heerst. Geen dag is hetzelfde bij De Prael Den Haag en dat maakt onze locatie zo uniek.

Deze impact maakt dit bedrijf

Bij Brouwerij de Prael werken we al sinds de oprichting met mensen die om wat voor reden dan ook ergens anders niet aan de bak komen.

Vanaf 2001 kwamen ze binnen eerst in Amsterdam, later ook in bv. Den Haag en Groningen. Gestuurd, gebracht of gewoon zelf. De namen werden mensen met verhalen. Soms eenzaam, in de war, geen geld, geen huis, herstellend en hopend op een betere tijd. Ze hadden één ding gemeen; ze wilden verder. Verder met hun leven en het liefst zonder een stempel.

Impact gebied

Branche

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Brouwerij De Prael den haag

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2017

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

Brouwerij De Prael den haag

Contactpersoon

Henk Velders

Telefoon

070 5680833

Adres

Esperantoplein 20

Postcode / Plaats

2518LE Den Haag

E-mail

info@depraeldenhaag.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE