Zorghub B.V.

Even voorstellen

Bij Zorghub krijgen mensen, die momenteel in de bijstand zitten, de kans om in een ondersteunende rol in de zorgsector te werken, zelfs zonder voorafgaand zorgdiploma. Zorghub staat bekend om zijn toegankelijkheid: het belangrijkste is motivatie en een warm hart voor de zorg en Zorghub biedt dan de kans.

Kandidaten worden gedurende één maand intensief voorbereid op de praktijk, zodat ze klaar zijn om aan de slag te gaan in de zorg. Ze leren taken uit te voeren die vaak door tijdsdruk bij de verzorging worden uitgesteld, zoals het aanvullen van voorraden, ondersteuning bij voeding, het bereiden van maaltijden en het begeleiden van bewoners tijdens wandelingen.

Zorghub-medewerkers worden op alle aspecten van hun leven intensief begeleid door een vaste jobcoach, met als doel een duurzame loopbaan in de zorg te bevorderen.

Deze impact maakt dit bedrijf

Zorghub medewerkers komen na de voorbereidingsmaand in dienst bij de Zorghub en worden gedetacheerd bij een zorginstelling. We starten met een betaalde baan van rond de 16 uur per week. De uren worden naar de wensen en mogelijkheden van de medewerkers opgebouwd, zodat zij toewerken naar duurzaam uit de uitkering komen.

De werkgevers risico’s zijn laag, omdat alleen de gewerkte uren in rekening worden gebracht.
Overname door de Zorginstelling is in overleg mogelijk.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Zorghub B.V.

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2021

Gevestigd te

Delft, Den Haag, Westland Midden Delfland, Rijswijk

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

Zorghub B.V.

Contactpersoon

Maaike de Vette

Telefoon

06-39294795

Adres

Gantel 23

Postcode / Plaats

2635DP Den Hoorn

E-mail

info@zorghub.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE