the Upside café

Even voorstellen

The UPSIDE café is een lunchcafé waar alle gerechten iedere dag vers bereid worden in eigen keuken. Onze medewerkers zijn met mensen met een verstandelijke beperking. Zij bereiden vol zorg de gerechten in de keuken en stralen in de bediening.

Doordat onze medewerkers ‘gewoon meedoen’ en we ze helpen waar nodig, ontwikkelen ze zich in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zij worden gewaardeerd in de zaak door de gasten en daardoor groeit ook het zelfvertrouwen. We leren onze medewerkers ook zelfstandig van en naar werk te reizen en zelfstandig een boodschap te doen.

Ze zijn hierdoor nog zichtbaarder in de maatschappij. Dit heeft als meerwaarde dat ‘de maatschappij’ toleranter en begripvoller wordt naar mensen met een beperking en ze hopelijk ook meer kansen geeft om onderdeel te kunnen zijn van de maatschappij.

Deze impact maakt dit bedrijf

Doordat onze medewerkers ‘gewoon meedoen’ en we ze helpen waar nodig, ontwikkelen ze zich in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zij worden gewaardeerd in de zaak door de gasten en daardoor groeit ook het zelfvertrouwen.

We leren onze medewerkers ook zelfstandig van en naar werk te reizen en zelfstandig een boodschap te doen. Ze zijn hierdoor nog zichtbaarder in de maatschappij. Dit heeft als meerwaarde dat ‘de maatschappij’ toleranter en begripvoller wordt naar mensen met een beperking en ze hopelijk ook meer kansen geeft om onderdeel te kunnen zijn van de maatschappij.

Impact gebied

Branche

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

the Upside café

Organisatievorm

Eenmanszaak

Opgericht in

2015

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

the Upside café

Contactpersoon

Miranda Broers

Telefoon

06-50 73 76 99

Adres

Thomsonlaan 90e

Postcode / Plaats

2565 JE Den Haag

E-mail

info@upsidecafe.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE