Stichting Villa Bijzonder

Even voorstellen

Stichting Villa Bijzonder is het opleidingsbedrijf dat voort is gekomen uit de passie om mensen op te leiden in de horeca en te begeleiden naar een stap verder op de participatieladder. D.m.v een (groeps)stage helpen we kwetsbare jongeren om hun talenten te ontwikkelen en om te gaan met hun valkuilen, zodat ze “gewoon” mee kunnen doen in de maatschappij.

Wij geven mensen een steuntje in de rug en vinden het niet bijzonder dat er bij ons plaats is voor iedereen. Wij vinden dat inclusiviteit de nieuwe norm is en daarmee zijn we graag een voorbeeld voor de gehele arbeidsmarkt.

Villa Bijzonder is gevestigd in Villa Ockenburgh op het prachtige gelijknamige landgoed. In nauwe samenwerking met Villa Ockenburgh kunnen we verschillende particuliere en zakelijke evenementen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, een netwerkborrel, een lunch, of een workshop. Een (buiten)plaats voor iedereen!

Deze impact maakt dit bedrijf

Villa Bijzonder wil een voorbeeld zijn voor andere ondernemers; inclusief ondernemen hoort helemaal thuis in de huidige maatschappij. Voor leerlingen van Voortgezet Speciaal Onderwijs, mensen uit een maatschappelijk kwetsbare omgeving, Wajong- of Bijstandsgerechtigden.

Het doel is om hen uit hun isolement te halen, dienstverlenende-/horecavaardigheden mee te geven, zelfvertrouwen, hen bij een team te laten horen en hen een steuntje in de rug te geven om zelfredzamer te worden.

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Stichting Villa Bijzonder

Organisatievorm

Stichting

Opgericht in

2021

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Stedelijk

Contact

Naam bedrijf

Stichting Villa Bijzonder

Contactpersoon

Jojanneke Klaasen

Telefoon

0641126117

Adres

Monsterseweg 4

Postcode / Plaats

2553RL Den haag

E-mail

jklaasen@villabijzonder.nl

GE√ŹNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE