PrintPlezier

Even voorstellen

PrintPlezier is de sociale drukkerij van Delft – met prachtig drukwerk waarmee we sociale impact maken. We bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige plek waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

Je kunt bij ons terecht voor al het drukwerk – van oplage 1 tot 10.000, kranten tot Ao posters, ansichtkaarten en voor de allermooie magazines en boeken.

We ontwerpen ook graag de mooiste verpakkingen, verzenden we ze voor je en kun je bij ons terecht voor signing en huisstijldrukwerk. Kortom: één adres voor al je drukwerk, met impact.

Verder maken we ook impact in de buurt. We zitten namelijk bewust in de aandachtswijk Buitenhof in Delft. We bieden een vertrouwde plek waar mensen uit de buurt samenkomen.

Deze impact maakt dit bedrijf

Jouw printwerk maakt sociale impact op mensen. Met jouw bestelling kunnen wij werkplekken aanbieden, ook aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mooie term, maar wat betekent dat? Zie het als levens zonder baan, veranderd in levens met een baan. En dus met een sociaal netwerk, groeiende eigenwaarde en vakinhoudelijke ontwikkeling. En dát heeft impact.

Buurt impact
Onze printservice heeft impact in de buurt. We zitten bewust midden in de aandachtswijk Buitenhof in Delft. Mensen komen hier om een kopietje, printje en een praatje te maken.

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

PrintPlezier

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2018

Gevestigd te

Delft

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

PrintPlezier

Contactpersoon

Harmen van der Laan

Telefoon

0152024777

Adres

Chopinlaan 377

Postcode / Plaats

2625TN Delft

E-mail

info@printplezier.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE