JobKans

Even voorstellen

JobKans is een toegewijde organisatie die zich inzet voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is om kansen te creëren voor mensen die willen werken maar extra ondersteuning nodig hebben. We geloven dat iedereen recht heeft op een plek in het arbeidsproces.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We werken nauw samen met werkzoekenden om hun vaardigheden en motivatie te begrijpen, en vervolgens begeleiden we hen bij het vinden van een baan die echt bij hen past.

Daarnaast werken we nauw samen met werkgevers om hen te helpen gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers te vinden. We begrijpen dat de arbeidsmarkt uitdagend kan zijn, en daarom bieden we innovatieve oplossingen en kansen op het gebied van recruitment en personeelsbeleid.

Onze focus ligt op duurzame inzetbaarheid. We willen niet alleen helpen bij het invullen van vacatures, maar ook bijdragen aan een langdurige en vruchtbare samenwerking tussen werkgevers en werknemers. Bij JobKans geloven we dat iedereen de kans verdient om zijn of haar carrière te ontwikkelen en te groeien, en we zijn vastbesloten om die kansen te bieden. Samen kunnen we een inclusievere en productievere arbeidsmarkt creëren.

Deze impact maakt dit bedrijf

JobKans maakt impact door werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het vinden van passende banen, wat hun levenskwaliteit verbetert. Voor werkgevers vervullen we vacatures, voldoen aan social return-verplichtingen en creëren we diversiteit op de werkvloer, wat de bedrijfscultuur verrijkt.

Impact gebied

Certificeringen

Erkenning

Aspirant

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

JobKans

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2022

Gevestigd te

Den Haag

Werkgebied

Regionaal

Contact

Naam bedrijf

JobKans

Contactpersoon

Kenneth de Haan

Telefoon

0630373471

Adres

Park Hoornwijck 2 b

Postcode / Plaats

2289 CZ Rijswijk

E-mail

kenneth@jobkans.nl

GEÏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE