iamIT BV

Even voorstellen

iamIT bestaat uit een club creatieve, gepassioneerde ICT-ers met een hoog denkniveau, welke zijn geïnspireerd door de ervaren oprichter Michel van Leeuwen.

Gebruikmakend van de nieuwste technieken bouwen wij hoogwaardige cloudoplossingen voor business to business toepassingen (ook on-premise / in private cloud). Door onze producten kunnen onze klanten snel en effectief werken.

We maken maatsoftware applicaties of apps, zoals portals, systeemintegraties, koppelingen, interfaces, complete systemen (zoals logistieke systemen, kwaliteitsmanagement systemen, ERP’s) of schillen om bestaande applicaties heen.

Wij zijn geen non-profit organisatie, maar we stoppen onze winst terug in onze mensen. Op on kantoor bieden we passende werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Deze impact maakt dit bedrijf

Wij hebben een methodiek ontwikkeld genaamd SIS-dev (socially inclusive software development). Hiermee kunnen wij met een team van mensen, waartoe de arbeidsmarkt een afstand houdt, hoogwaardige en kwalitatieve software bouwen.

Ons slagingspercentage en het aantal mensen die uit die doelgroep komen, zijn beide erg hoog (beide boven de 80%) en dat maakt ons bedrijf en onze werkmethode uniek in onze branche (IT maatsoftware).

Impact gebied

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

iamIT BV

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2005

Gevestigd te

Delft

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

iamIT BV

Contactpersoon

Michel van Leeuwen

Telefoon

0152023020

Adres

molslaan 121

Postcode / Plaats

2611 RK Delft

E-mail

info@iamit.nl

GE├ĆNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE