Galileo Academy

Even voorstellen

De core business van Galileo Academy is dat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege neurodiversiteit of andere mentale belemmeringen een kans geven. Een kans om het vak van web- of app developer te leren en een kans om daar werkervaring in op te doen. Wij kijken naar de talenten en niet naar wat niet gaat. Er is veel rust en ruimte, alles is maatwerk, collega’s en een jobcoach geven ondersteuning.

Galileo Academy maakt voor zakelijke klanten WordPress websites, Woocommerce webshops en Flutter apps. Dat doen we vanaf logo- en huisstijlontwikkeling tot aan hosting en beheer en alles wat er tussen zit.

Wij digitaliseren: Wij zijn het webdesign en ontwikkelbedrijf, die samenwerkt om de optimale digitale beleving voor onze klanten te creƫren. Dat doen we door onze digitale expertise met creativiteit, innovatie, strategie en ambacht te combineren en daarmee kunnen we meetbare resultaten aanbieden.

Deze impact maakt dit bedrijf

Mensen gaan (weer) deel uitmaken van de maatschappij, worden beloond om hun talenten en niet afgerekend op hun belemmeringen. Werknemers leren een vak, krijgen zelfstandigheid en een gevoel van eigenwaarde en trots.

Galileo Academy levert zodoende ook een bijdrage aan het oplossen van het tekort aan ICT-ers op de arbeidsmarkt.

Impact gebied

Certificeringen

Erkenning

Volledig erkend

Bedrijfsinformatie

Algemeen

Naam bedrijf

Galileo Academy

Organisatievorm

B.V.

Opgericht in

2018

Gevestigd te

Capelle aan den IJssel, Den Haag

Werkgebied

Landelijk

Contact

Naam bedrijf

Galileo Academy

Contactpersoon

Robin Bassie

Telefoon

0650684776

Adres

Saturnusstraat 14

Postcode / Plaats

2516 AH Den Haag

E-mail

info@galileo-academy.nl

GEƏNTERESSEERD? BEZOEK ONZE WEBSITE